Storstädning Stockholm

Storstädning Stockholm är något alla behöver då och då. Visst, man håller efter sin bostad så gott man hinner till vardags, men på något märkligt sätt samlas det ändå smuts på de mest oväntade platser. Och hur ska man få bort den ingrodda smutsen på golvlisterna?

En ordentligt storstädning råder bot på alla sådana bekymmer. I stället för att vika en hel helg åt att städa bostaden, hyr in oss i stället! Vi kommer med tillräckligt personal och all utrustning som behövs, och när vi är klara är bostaden i nyskick igen. 

Hör av dig

Terrängvägen 14, 129 48 Hägersten

Epost: kontakt@tommyshushallsnara.se

08-646 02 15

Välj Tommys Hushållsnära för er storstädning

Varför ska du då välja Tommys Hushållsnära Tjänster för er storstädning?

Utbildad personal
Välutbildad personal med lång erfarenhet som har sett och kan lösa det mesta.
Lokalt företag
Vi är nära dig som kund. Stockholm är vårt område.
Kollektivavtal
Vår personal har kollektivavtal och erbjuds alltid heltidstjänst med bra lön.

Pris på storstädning i Stockholm

Storstädning pris är något som oroar en del. Men det behöver inte vara så dyrt med storstädning som man kanske kunde tro. Begär pris på storstädning i Stockholm från oss, så kan vi förhoppningsvis ge dig en glad överraskning.

Nöjd kund-garanti

Vår erfarenhet och långa rad nöjda kunder har ger oss ytterligare ett argument för att övertyga dig om att anlita oss: vår nöjd kund-garanti. Om du inte är nöjd löser vi det, vi lovar!

Vanliga frågor om storstädning i Stockholm

Vad ingår i storstädning?

Vi har ett bestämt pris per kvm enligt vår standardstädning. Vi tar oss dock an varje kund som ett enskilt fall och anpassar oss efter omständigheterna.

Vad kostar storstädning?

Storstädningens pris beror på städningens omfattning. Efter att vi har haft kontakt per telefon eller mejl kan vi ge er en offert.

Varför behövs storstädning?

Alla hem behöver en grundlig storstädning en eller två gånger i året, annars gror smutsen in och kan skapa problem. Även om man har kontinuerlig hemstädning så rekommenderar vi storstädning en till två gånger om året.

Vad ingår i en storstädning?

Vi har en grundläggande storstädning checklista, men den anpassar vi alltid efter kundens behov. Att rengöra alla ytor är en självklarhet, och även noggrant skrubbande av sanitetsutrymmen.

Storstädning Checklista

En storstädning checklista är utgångspunkten i vårt arbete. Tillsammans anpassar vi checklistan enligt era behov, och på så vis får ni exakt det ni behöver när ni beställer storstädning Stockholm av oss.

Storstädning i hemmet

Det är egentligen ingen skillnad på en storstädning hemma eller i lägenhet. Vi anpassar ändå omfattningen till era önskemål, med målet att det ska bli så rent som möjligt.

All vår personal är försäkrad

Vi är mycket måna om att vår personal ska ha bra villkor och känna sig trygga. Därför är vår personal alltid försäkrad. Både ni och de kan alltså känna sig trygga när de städar hemma hos er.

Beställ storstädning i Stockholm

Att beställa storstädning i Stockholm är enkelt med oss. Vi är verksamma i hela huvudstaden, allt från Huddinge, Hägersten, Nacka och Enskede till Solna, Södermalm, Östermalm, Kungsholmen, Årsta, Älvsjö, Farsta & Bandhagen. Vi kan stan och hjälper gärna till.

Hör av dig