Golvvård Stockholm

Golvvård Stockholm är populärt för att vi tycker det är viktigt att hålla våra bostäder i riktigt fint skick. Golvet gör så stor skillnad för bostadens utseende. Man kan ha det hur fint som helst omkring sig, men om golvet ser medtaget ut faller hela intrycket. Därför ser vi det som en hederssak att alltid lämna välskötta golv efter oss. Om du har ett golv som du tror skulle behöva lite omvårdnad är du välkommen att kontakta oss.

Golvvård handlar inte bara om golvtvätt eller om att bona golv. Det kan också röra sig om mer grundläggande skötsel som slipning och vaxning. Även om golvet till vardags är väl omskött kommer det alltid en tid då det behöver behandlas från grunden. Där emellan räcker det med mindre insatser för att det ska hålla sin lyster i tiotals år.

Hör av dig

Terrängvägen 14, 129 48 Hägersten

Epost: kontakt@tommyshushallsnara.se

08-646 02 15

Därför ska du välja Tommys Hushållsnära

Om du är ute efter golvvård Stockholm gör du klokt i att välja oss.

Lång erfarenhet
Vi är ett familjeföretag med över 30 år i branschen. Vi kan golv av alla de slag och har många nöjda kunder att hänvisa till.
Utbildade
Vår personal är välutbildad och har lång erfarenhet.
Uppdaterade
Vi har den senaste utrustningen som krävs för golvtvätt, att bona golv och annan golvvård.

Professionell golvvård i Stockholm

Professionell golvvård i Stockholm behöver inte vara avskräckande dyrt. Om du begär till exempel golvtvätt pris av oss kommer du att bli positivt överraskad. Vi har gjort det här jobbet i tiotals år och har ett stort kundunderlag, så vi kan hålla priserna på en rimlig nivå.

Nöjd kund-garanti

För att golvvård Stockholm inte ska kännas som ett väldigt stort steg att anlita erbjuder vi en nöjd kund-garanti. Det innebär att du alltid kan höra av dig om det är något du är missnöjd med i vårt arbete. Vi åtgärdar det så snabbt som möjligt.

Vanliga frågor om Golvvård i Stockholm

Varför behövs golvvård?

Golv är den del av hemmet som slits mest. Förutom att man går på det kommer det ofta in skräp utifrån, man tappar saker, hundens klor ger märken och så vidare. Hur försiktig man än är behöver golv vård då och då.

Vad ingår i golvvård?

Vi kommer överens om vad som behövs i just ert fall. Beroende på om ni har golv av sten, trä, vinyl eller andra material är behandlingsmetoderna olika.

Måste vårt trägolv slipas?

Det beror på. Om det är väldigt nedgånget så är det antagligen den bästa lösningen, men ofta kan det räcka med en professionell rengöring och boning. Hör av dig så diskuterar vi saken.

Golvrengöring i Stockholm

Vi sysslar med golvrengöring och golvtvätt i Stockholm, och det har vi gjort i över 30 år. Fråga oss gärna om referenser.

Hur går golvboning till?

För att bona golv professionellt rengörs golvet och sedan arbetas medel in som gör golvet hållbart och gör att det ser ut som nytt.

Vi bonar alla typer av golv

Vi gör allt inom golvvård Stockholm. Det kan handla om parkett eller trägolv, linoleum, plastgolv eller betonggolv – vi bonar alla typer av golv.

Vårda dina golv rätt och dem håller en livstid

Golv måste skötas väl, men vårdar man sina golv rätt håller de en livstid. Det enda som krävs är egentligen lite försiktighet och rätt sorts rengöring.

Golvtvätt pris – Vad kostar det?

Golvtvätt pris kan inte bestämmas utan att ta det enskilda golvet i beaktande. Behöver ni golvvård Stockholm ska ni därför inte tveka att kontakta oss så kan vi ge er ett riktigt bra pris utgående från era förutsättningar.

Dina golv blir som nya med vår golvvårdstjänst

Golvvård Stockholm kan återställda dina golv helt och hållet. Kanske har de repor, hack och ojämn lackning. Inget problem! Dina golv blir som nya med vår golvvårdstjänst.

Beställ golvvård i Stockholm

Vi arbetar i hela Stockholm. Hör av dig till oss för att beställa golvvård. 

Hör av dig