Fönsterputs Stockholm

Fönsterputs Stockholm är en service som växer i popularitet. Vi har 30 års erfarenhet av fönsterputs i Stockholm med personal som utbildas av den svenska mästaren i fönsterputs, Jimmy Ström.

Men det är inte bara gamla hus som har nytta av att anlita professionella fönsterputsare. Om man inte har gott om tid och god kunskap om tekniken kan det vara svårt att putsa fönster själv. Nu har vi förstås ett egenintresse i frågan, men vi tycker verkligen att de flesta borde anlita proffs för sin fönstertvätt.

Hör av dig

Terrängvägen 14, 129 48 Hägersten

Epost: kontakt@tommyshushallsnara.se

08-646 02 15

Därför ska du välja Tommys Hushållsnära

Det finns flera goda orsaker till att välja Tommys Hushållsnära tjänster när det är dags att putsa fönster. Här är några av dem:

Kollektivavtal
Våra anställda har kollektivavtal. Vi tror det är klokt att behandla våra anställda väl, utbilda dem och betala en rimlig lön. Då stannar de längre, vilket är bra för både dem, er och oss.
Kvalitetskontroller
Vi utför regelbundna kvalitetskontroller på våra anställdas arbete. På så vis kan vi vara säkra på att era fönster blir rena och också se om våra anställda behöver vidareutbildning.
Seriösa
Vi tar fönsterputs på stort allvar. Vi jobbar främst hos privatpersoner och därför är vi noggranna med att täcka golv, använda inneskor och lämnar ert hem i samma skick som när vi kom förutom att fönstren är skinande rena. 

Boka fönsterputsare i Stockholm

Att boka fönsterputsare i Stockholm kunde inte vara enklare. Det är bara att slå oss en signal eller kontakta oss här via hemsidan. Om det är något du undrar eller är osäker på hjälper vi gärna till. Fönsterputs i Stockholm och skinande rena fönster är inte långt borta.

Nöjd kund-garanti

Vi backar upp våra löften med en nöjd kund-garanti. Om du inte är nöjd med resultatet så lovar vi att fixa det. Om du väl har bestämt dig för att använda oss som professionella fönsterputsare ska du inte behöva oroa dig för att resultatet inte blir enligt dina förväntningar.

Vanliga frågor om fönsterputs i Stockholm

Vad kostar fönsterputs Stockholm?

Det beror helt på fönstren – antal fönster, om det behövs stege, hurudana glas det är frågan om, huruvida det finns spröjs på fönstren, och så vidare. Ring oss och berätta så kan vi ge ett pris.

Blir fönstren renare med professionella fönsterputsare?

Ja, det blir de. En normalhändig person kan absolut lära sig att putsa fönster med professionellt resultat, men det krävs både mycket övning och bra utrustning.

Varför det fönsterputs viktigt?

Regelbunden fönstertvätt behövs för att smutsen inte ska fastna och bli svår att få bort. Dessutom blir ljuset inomhus mycket bättre med rena fönster.

Vilka verktyg använder fönsterputsare?

Hink, vatten, tvättmedel, trasa, riktigt bra skrapa och allt annan utrustning som behövs för att göra dina fönster rena.  

Fönsterputs över hela Stockholm

Vi erbjuder fönsterputs och fönstertvätt över hela Stockholm. Vi har steg för steg byggt upp vår verksamhet över 30 år för att klara av att utföra fönsterputs Stockholm inte bara i vissa delar av stan utan både i centrum och i kranskommunerna. Om du är osäker på om vi kan putsa fönster hemma hos dig är du välkommen att höra av dig så diskuterar vi saken.

Fönsterputs pris – Vad kostar det?

Innan du beställer fönsterputs Stockholm måste du förstås veta vad det kostar. Det är också en av de vanligaste frågorna vi får: fönsterputs pris – vad kostar det egentligen? Det beror inte alltid på antalet fönster utan hur de ser ut samt hur lätt vi åt att putsa dem.

Hur fungerar fönsterputs med rut avdraget?

Det är enkelt att få fönsterputs Stockholm med RUT-avdrag. Så länge arbetet utförs hemma hos dig och du är den som betalar kan du få RUT-avdrag. Kontakta oss så berättar vi mer.

Du kan tryggt anlita oss

Eftersom vi är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet i bagaget vågar vi påstå att vi kan vårt jobb riktigt bra. Vi förstår att det kan kännas osäkert att anlita någon att komma in i ens hem. Vi har lång erfarenhet av att putsa fönster, så du kan tryggt anlita oss.

Renare fönster med Tommys Hushållsnära

För att boka fönsterputs Stockholm har du nu kommit rätt. Med vår nöjd kund-garanti och vår långa erfarenhet vågar vi i det närmaste lova att du får renare fönster med oss på Tommys Hushållsnära.

Ett bolag med lång erfarenhet

Inte bara är vi ett familjeföretag, utan vi är också ett ägarlett bolag med lång erfarenhet inom fönsterputs. Med en vinst i senaste SM i fönsterputs, som togs av vårt systerbolag, vågar vi lova fullt fokus på rena fönster och bra service.

Vi tvättar fönster över hela Stockholm

Vi tvättar fönster över hela Stockholm. Vårt familjeföretag har funnits i över 30 år, och på den tiden har vi tagit oss an ett område i taget för att vara säkra på att vi klarar av att ge samma goda service överallt.

Hör av dig