Flyttstädning Stockholm

Flyttstädning Stockholm är något som de flesta stockholmare behöver några gånger under sitt liv. Med tanke på att bostadspriserna har stigit under flera år är det många boende i storstaden som har sålt och flyttat ett antal gånger. Att flytta sitt bohag är jobbigt nog, men att dessutom göra en grundlig flyttstädning är mer än de flesta mäktar med. Det är därför vi finns.

Vi har jobbat med städning i alla möjliga former i över 30 år och är verksamma i hela Stockholm. Du kan lugnt höra av dig och beskriva dina behov av flyttstädning Stockholm så kommer vi överens om en lösning som passar er. Då diskuterar vi också flyttstädningens pris. Kom ändå ihåg att du kan få RUT-avdrag för flyttstäd.

Hör av dig

Terrängvägen 14, 129 48 Hägersten

Epost: kontakt@tommyshushallsnara.se

08-646 02 15

Därför ska du välja Tommys Hushållsnära

Våra duktiga städare har ofta arbetat hos oss i flera år och har erfarenhet av olika sorters städning.

Kollektivavtal

Då vi erbjuder heltidsanställning med kollektivavtal och bra lön stannar de länge på sitt jobb.

Kvalitetskontroller

Noggranna kvalitetskontroller på plats för att demonstrera att vi tar flyttstädning Stockholm på stort allvar.

Nyckelhantering

Vi hanterar också era hemnycklar på ett varsamt sätt, så ni ska slippa oroa er.

Boka vår flyttstädning

För att boka vår flyttstädning kan du höra av dig antingen här på webbsidan, per mejl eller på telefon. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi snabbt säga hur mycket tid vi tror behövs för städningen och hur mycket det kan tänkas kosta. När det sedan är dags kommer vårt erfarna team med all utrustning som behövs och städar snabbt och effektivt.

Nöjd kund-garanti

Något vi tar på stort allvar är att kunderna alltid ska bli nöjda. Därför ger vi alltid en nöjd kund-garanti. Det betyder helt enkelt att du tryggt kan berätta för oss om något inte blev som du hade tänkt dig. Vi åtgärdar då saken så snabbt som möjligt.

Vanliga frågor om flyttstädning i Stockholm

Vad är flyttstädning?

När man har sålt sin bostad och flyttar därifrån förväntas man städa den extra noggrant. De som flyttar in ska inte kunna hitta något damm eller lösa fläckar någonstans, eftersom de då har rätt att klaga. Därför anlitar man ofta flyttstädning med garanti för att vara säker på att allt går problemfritt.

Hur länge tar flyttstädning?

Det beror på omfattningen. Vi har möjlighet att skicka olika stora team beroende på behovet. Vi slutför alltid städningen under en arbetsdag.

Vad ingår i flyttstädning?

Vi kommer överens om flyttstädning vad ingår innan det är dags att städa. Det vanliga är att alla ytor, både golv och att sanitetsutrymmen som kök och badrum skrubbas riktigt rena. Man kan också lägga till rengöring av luftintag och en mängd andra saker. Vi kan ge en normal flyttstädning lista på förfrågan.

Flyttstädning – Vad ingår?

Att svara på flyttstädning vad ingår är inte helt enkelt. Det beror helt enkelt på vad vi kommer överens om. Det finns standardlistor att utgår från, men i slutändan är det era behov som avgör. Alla ytor ska bli rena förstår, men sedan kan vi lägga till och ta bort arbetsmoment enligt önskemål.

Flyttstädning över hela Stockholm

Efter flera årtionden i branschen kan vi nu erbjuda flyttstäd över hela Stockholm. Eftersom vi är ett seriöst familjeföretag är det viktigt för oss att ha kontroll över verksamheten, och därför har vi långsamt expanderat för att hela tiden vara säkra på att kunderna är nöjda.

Vi flyttstädar bostadsrätter, villor, kontor, industrilokaler och hyresrätter över hela Stockholm

Vi flyttstädar bostadsrätter, villor, kontor, industrilokaler och hyresrätter över hela Stockholm. Det har vi gjort i över 30 år, och kan därför jobbet riktigt bra. Du kan tryggt vända dig till oss.

Flyttstädning enligt lag – Är det avdragsgillt?

Flyttstädning Stockholm är givetvis avdragsgillt i beskattningen, precis som vanlig städning. RUT-avdraget gäller för sådana och andra hushållsnära tjänster. Vi hjälper till med det praktiska gällande avdraget, så ni behöver inte sätta er in i det.

Priset på flyttstädning varierar på flera olika faktorer

Flyttstädning pris kan variera beroende på bostadens storlek och skick. Därför är det bäst att helt enkelt slå oss en signal och berätta vad ni tänker er, så tar vi det därifrån.

Boka flyttstäd över hela Stockholm

För att boka flyttstäd över hela Stockholm kan du höra av dig per mejl eller telefon. 

Hör av dig