Veckostädning Stockholm

Veckostädning i Stockholm är en av våra mest efterfrågade tjänster. De flesta som arbetar heltid har stora problem med att hinna städa hemma, dessutom vill de inte sätta sin dyrbara fritid på just städning när det finns viktigare saker att göra. Att umgås med familjen eller ägna sig åt en hobby känns för de flesta mycket viktigare.

Vi har erbjudit veckostädning i Stockholm i över 30 år. Det betyder att vi fanns långt innan RUT-avdraget kom och gjorde städningstjänster betydligt billigare. Vi har en historia av nöjda kunder att luta oss tillbaka på, och dessutom ger vi alltid en nöjd kund-garanti. Att anlita oss för sin veckostädning är alltså ett riktigt bra val.

Hör av dig

Terrängvägen 14, 129 48 Hägersten

Epost: kontakt@tommyshushallsnara.se

08-646 02 15

3 orsaker till att välja vår veckostädning

Vi kan tänka oss många orsaker till att välja veckostädning hos oss. Här är åtminstone tre:

  • Vi är ett familjeföretag och grundarna är fortfarande aktiva i bolaget. Det borgar för seriositet och kvalitet.
  • Våra anställda erbjuds alltid heltidstjänst och lön och förmåner enligt kollektivavtal. Därför stannar de ofta länge på sitt jobb.
  • Vi tror på dialog och nöjda kunder. Därför ger vi en nöjd kund-garanti för att demonstrera hur viktigt vi tycker att en bra städning är.

3 orsaker till att välja Tommys som företag

Att välja just vårt bolag för veckostädning kan man göra av flera orsaker.

  • Vi har många nöjda kunder som återkommer till oss år efter år.
  • Vi jobbar i hela Stockholm och kan staden och de krav som ni ställer.
  • Vi försöker alltid skicka samma städare till er varje gång det är dags för veckostädning. På så vis bygger vi förtroende.

Nöjd kund-garanti

Vi vilar inte bara på vår historik och hänvisar till nöjda kunder. Vi skapar nya nöjda kunder också. Därför erbjuder vi alltid en nöjd kund-garanti för att ni ska känna er säkra på att ni är i trygga händer.

Vanliga frågor om veckostädning i Stockholm

Vad ingår i veckostädning?

Det ingår precis de moment som vi kommer överens om. De flesta vill att alla ytor rengörs och att badrummen blir skinande rena. Sedan kan man lägga till andra tjänster också enligt behov.

Hur ofta ska man veckostäda?

Nej, det är ingen kuggfråga. Man talar om veckostädning, men det kan lika gärna handla om till exempel varannan vecka eller två gånger i veckan. Allt utgår från era behov.

Vilka verktyg används för veckostädning?

Vi tillhandahåller ett startkit. Saknar ni dammsugare eller städmedel, så kan vi efter överenskommelse även hjälpa till med det.

RUT och veckostädning

Veckostädning går alldeles utmärkt att göra RUT-avdrag för. För de flesta går hela årets kostnader för veckostädning att dra av, speciellt om man är två arbetande personer i hushållet. Vi sköter all administration kring RUT-avdraget så du behöver inte befatta dig med det.

Summering

Veckostädning i Stockholm är en allt populärare tjänst och det finns många företag som erbjuder det. Då gäller det för kunden att välja ett företag med en bra historik, trygga arbetsrutiner och en seriös inställning till sin personal. Vi erbjuder allt detta, och vi hoppas vi får chansen att göra också ert hem skinande rent.

Du kan boka vår veckostädning över hela Stockholm. Vi städar b.la. i HuddingeHägerstenEnskedeKungsholmenSolnaSödermalmNackaÖstermalm,
ÅrstaÄlvsjöFarsta & Bandhagen.

Hör av dig