Lokalvårdare i Stockholm

Lokalvårdare i Stockholm är eftersökta. Allt fler behöver hjälp med att hålla sina hem i städat skick, och dessutom finns det alla företag som behöver städning på sina kontor. För att inte tala om bostadsrättsföreningar som behöver lokalvård i olika former. Allt som allt är detta ett yrke där man sällan behöver gå utan jobb.

Vi har sysslat med lokalvård i Stockholm i över 30 år. Under den tiden har vi träffat många nöjda kunder och gjort ett namn för oss som ett företag som håller vad vi lovar. Det vill vi fortsätta med, och till det behöver vi riktigt bra lokalvårdare i Stockholm. Om du är intresserad ser vi gärna att du hör av dig så kan vi berätta mera. Vi utbildar all vår personal regelbundet och erbjuder villkor enligt kollektivavtal.

Hör av dig

Terrängvägen 14, 129 48 Hägersten

Epost: kontakt@tommyshushallsnara.se

08-646 02 15

Därför ska du jobba hos oss

Lokalvårdare som söker en bra arbetsplats ska söka sig till oss. Vi erbjuder:

  • kollektivavtal
  • interna karriärmöjligheter
  • utbildningar
  • ett människonära jobb

Hur är det att jobba hos oss?

Våra lokalvårdare stannar ofta kvar länge hos oss eftersom vi erbjuder så pass bra villkor och en bra arbetsmiljö. Om man vill ha bra anställningsvillkor, och vill man sikta på karriärutveckling inom företaget så erbjuder vi det också.

Vi tar våra anställdas säkerhet på allvar och ser till att alla försäkringar är i skick. 

Lokalvårdarens arbetsverktyg

En lokalvårdare måste behärska ett antal olika arbetsverktyg och rengöringsmedel. Dessutom krävs det rätt teknik för att inte arbetet ska bli ansträngande för kroppen. På grund av detta utbildar vi alltid vår personal regelbundet.

Vanliga frågor om lokalvårdare i Stockholm

Vad gör en lokalvårdare?

Lokalvårdare i Stockholm arbetar oftast som städare i olika funktioner. Man städar människors hem eller på kontor, ofta med ett helhetsansvar för resultatet.

Vem passar som lokalvårdare?

Om man trivs med att jobba nära människor och även tycker om ett arbete där man åstadkommer konkreta saker varje dag så är lokalvårdare ett lämpligt jobb.

Hurudan lön har en lokalvårdare?

Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal. Vi ger också andra förmåner och erbjuder bra anställningsvillkor. 

En omväxlande arbetsplats med människor i centrum

Lokalvård hos oss innebär en omväxlande arbetsplats med människor i centrum. Varje dag har man möjlighet att göra någon glad genom att lämna ett skinande rent hem eller kontor efter sig. Man får arbeta på olika platser och har goda möjligheter till intern karriärutveckling.

Vi söker alltid lokalvårdare i Stockholm

Vi söker alltid lokalvårdare i Stockholm. Det beror helt enkelt på att efterfrågan på lokalvårdstjänster är så stor att det är svårt att hänga med. Dessutom anställer vi bara dem vi tror är lämpade för jobbet. Om du gärna arbetar med lokalvård och tror du skulle trivas hos oss är du välkommen att kontakta oss för ett samtal.

Summering

Allt som allt är arbetet som lokalvårdare i Stockholm omväxlande och människonära. Hos oss får du bra villkor, utbildning, heltidstjänst och en arbetsplats som tar dig och din utveckling på allvar. Kontakta oss i dag så kan vi berätta mer.

Hör av dig