Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning i Stockholm är en populär tjänst som vi erbjuder över hela regionen med omnejd. 

Våra kunder uppskattar att ha samma städare hos sig varje gång och att de är duktiga på sitt jobb. Alla våra städare förstår svenska och kan göra sig förstådda på svenska, och ofta har de arbetat hos oss länge. De får bra anställningsvillkor om de vill och har kollektivavtal. Allt det här borgar för en trygg och positiv upplevelse av kontorsstädning Stockholm med oss.

Hör av dig

Terrängvägen 14, 129 48 Hägersten

Epost: kontakt@tommyshushallsnara.se

08-646 02 15

Välj oss som företag för att:

Det finns flera orsaker till att välja oss som företag när ert kontor behöver städning.

Lång erfarenhet
Vi har lång erfarenhet, över 30 år närmare bestämt, och vi är fortfarande ett familjeföretag.
Försäkrad personal
Vår personal har alla försäkringar som krävs och är ordentligt utbildade för sitt jobb.
Kvalitetskontroller
Vi utför kvalitetskontroller så att ni inte behöver sätta tid på att kontrollera våra städares arbete.
Samma städare
Vi skickar samma städare varje gång om våra städare finns tillgängliga vid ditt städtillfälle.

Lång erfarenhet

Vi har utfört kontorsstädning i Stockholm under tiotals år och vet hur det görs bäst. Vi ger er gärna referenser! Kontakta oss gärna så kan vi diskutera era behov och hur vi tror att arbetet borde läggas upp. Det gör vi gratis förstås.

Nöjd kund-garanti

En hörnsten i vårt arbete är att kunderna blir nöjda. Därför erbjuder vi alltid en nöjd kund-garanti eftersom ni då tryggt kan säga till om det är något i städningen ni inte tycker motsvarar förväntningarna. Då åtgärdar vi det.

Vanliga frågor om kontorsstädning i Stockholm

Varför behövs kontorsstädning?

Vi tror personalen utan tvekan arbetar bäst i en trivsam miljö där det är rent och snyggt. 

Vad ingår i kontorsstädning?

I huvudsak så är varje kund upplägg unikt och framarbetet i överenskommelse. Ett vanligt upplägg är att alla sopor töms, toaletter rengörs och att alla ytor dammtorkas. 

Hur gör man en kontorsstädning checklista?

Den gör vi tillsammans. Ni berättar vad ni vill få gjort, och vi säger hur vi tror att det bäst åstadkoms. Sedan sätter vi steg för steg på papper vad som ska göras av våra städare vid varje besök.

Vad ingår i kontorsstädning?

Vad ingår i kontorsstädning Stockholm? Det diskuterar vi fram tillsammans. Här är några vanliga inslag:

  • Tömning av sopor och byta av soppåsar.
  • Rengöring av toalett och handfat.
  • Tömning av diskmaskin.
  • Dammtorkning på skrivbord, datorer och andra ytor.
  • Tvätt av trappor och golv.
  • Och så vidare…

Kontorsstädning efter era behov

Vi utför kontorsstädning efter era behov. Tillsammans gör vi upp en kontorsstädning checklista som vår personal sedan utgår från vid varje besök. Ingen kund är den andra lik, och därför diskuterar vi gärna era behov i förväg så blir upplevelsen bra för båda parter.

Kontorsstädning pris – Vad kostar det?

Kontorsstädning pris kan inte bestämmas utan att arbetets omfattning är överenskommet. Slå oss en signal så kan vi träffas och bestämma vad vi ska göra åt er. Kontorsstädning Stockholm kommer i många olika omfattningar, allt ifrån dagliga besök till storstädning med långa perioder emellan.

Kontorsstädning checklista

En kontorsstädning checklista är något som vi gör upp tillsammans. Där står vad våra städare ska göra vid varje besök, en gång i veckan, en gång i månaden och så vidare. På så vis är förväntningarna tydliga och alla kan känna sig lugna med upplägget.

Städning utan att störa

Det är viktigt för oss att våra kunder inte känner sig besvärade av våra städare. De förstår att de i vissa fall behöver vara diskreta när de utför sitt arbete. Alla har också genomgått en noggrann bakgrundkontroll så ni ska kunna känna er trygga med dem.

Boka kontorsstäd i Stockholm

Har ni kontor i centrala Stockholm eller i utkanten av staden. Vi städar i hela Stockholm. Boka kontorsstäd i Stockholm med oss så kommer vi till er, var än i Stockholm ni befinner er.

Hör av dig