Städservice i Stockholm

Städservice Stockholm är något som många drömmer om utan att göra slag i saken. Egentligen är det helt onödigt att vänta. Städservice är egentligen något som de flesta personer med vanlig inkomst gott kan kosta på sig. Med hjälp av RUT-avdraget blir kostnaden betydligt lägre än den annars hade varit. Det finns också många städföretag på marknaden, vilket gör att priserna hålls nere.

Vi har städat bostäder, företag och bostadsrättsföreningar i över 30 år, och under den tiden har vi samlat på oss både erfarenhet och en lång rad nöjda kunder. Om du funderar på att anlita städservice Stockholm ska du inte tveka, utan kontakta oss i dag så tar vi fram en offert åt dig. Vi tror att priset kommer att göra dig glatt överraskad.

Hör av dig

Terrängvägen 14, 129 48 Hägersten

Epost: kontakt@tommyshushallsnara.se

08-646 02 15

3 orsaker till att välja vår städservice

Låt oss ge åtminstone tre orsaker till att välja just vår städservice.

  • Vi är ett familjeföretag som bryr sig om städning. Ägarna är fortfarande involverade i verksamheten efter drygt 30 år.
  • Vår personal är erfaren och kunnig. Erbjuds alltid bra anställningsvillkor.  Vi följer så klart kollektivavtal och ger bra förmåner.
  • Vi ger alltid nöjd kund-garanti, vilket gör att ingen behöver tveka till att pröva oss.

Därför ska du välja oss

Att välja vår städservice i Stockholm borde vara ett enkelt val. Vi har trots allt lång erfarenhet av branschen och vi tar städning på stort allvar. Bara en sådan sak att vårt systerföretag nyligen vann SM i fönsterputs är ett bra tecken på hur mycket vi fokuserar på att kunna vårt jobb.

Nöjd kund-garanti

Vi ger alltid en nöjd kund-garanti. Det innebär att vi inte bara lutar oss på gamla prestationer, utan att vi alltid ser varje ny kund som en möjlighet att göra ett ännu bättre jobb. Om ni inte är nöjda med vår städning vill vi veta det så vi kan åtgärda saken.

Vanliga frågor om städservice i Stockholm

Vad är städservice?

Städservice innebär helt enkelt att vi regelbundet kommer hem till er och städar. En del väljer att köpa städservice Stockholm en gång i veckan, andra varannan vecka eller ännu mer sällan. Poängen är att kunden ska slippa använda sin dyrbara fritid till att städa hemmet, eller åtminstone slippa den grundliga och tidskrävande städningen.

Får man RUT-avdrag för städservice?

Visst får man dra av städservice i beskattningen. RUT-avdrag får man för allehanda hushållsnära tjänster, och städning är kanske den mest typiska tjänsten som folk gör RUT-avdrag för. Det betyder att priserna hålls på en låg nivå som de flesta kan ha råd med.

Vi är försäkrade och trygga

Om man ska släppa in en främmande person i sitt hem, speciellt om man inte själv är hemma vid tillfället, måste man få känna sig trygg. Det ordnar vi genom att bakgrundkolla alla vi anställer och dessutom ha fastslagna rutiner för hur er hemnyckel hanteras. Vi ser också till att alla våra städare är försäkrade ifall någon olycka skulle ske.

Hör av dig