Städhjälp i Stockholm

Städhjälp Stockholm är mycket efterfrågat. Allt fler har en stressig vardag med ett livspussel som knappt går ihop. Att ägna den lilla fritid man har åt att städa bostaden känns då inte rimligt. I stället vänder sig många till professionella städare, som tack vare RUT-avdraget blivit billigare att anlita.

Vi har arbetat med städning i över 30 år och brinner för att göra människors hem skinande rena. Därför planerar vi gärna ett upplägg för städhjälp Stockholm tillsammans med er. Mejla eller slå oss en signal så ska vi nog komma överens om en plan som passar er.

Hör av dig

Terrängvägen 14, 129 48 Hägersten

Epost: kontakt@tommyshushallsnara.se

08-646 02 15

Varför ska du anlita oss?

Många goda skäl finns för att anlita Städbolaget för städhjälp.

  • Vår personal har alla försäkringar som behövs för att ni ska kunna känna er trygga.
  • Vi hanterar er hemnyckel varsamt och i enlighet med strikta rutiner.
  • Våra städare har kontrollerats noggrant vad gäller deras bakgrund.
  • Vi har kollektivavtal och bra villkor.
  • Och förstås städar vi väldigt bra.

Boka städhjälp i Stockholm

Att boka städhjälp Stockholm är hur enkelt som helst. Kontakta oss så kommer vi överens om en träff där vi går igenom er bostad och era behov. Sedan rekommenderar vi hur mycket tid och hur ofta vi tycker att städningen ska göras.

Nöjd kund-garanti

För att ni ska våga ge oss en chans ger vi alltid en nöjd kund-garanti. På så sätt kan ni alltid säga till om det är något ni inte är nöjda med så lovar vi att åtgärda det.

Vanliga frågor om städhjälp i Stockholm

Hur ofta ska man ha städhjälp?

Det avgörs från fall till fall. De flesta anlitar städhjälp var eller varannan vecka.

Vad kostar städhjälp?

Städhjälp Stockholm är nu för tiden överkomligt för de allra flesta tack vare RUT-avdraget. Låt oss ge er en offert!

Vad ingår i städhjälp?

Det kommer vi överens om. En del vill bara ha grundläggande städning medan andra vill att vi diskar och gör andra praktiska saker man annars inte hinner med.

Städhjälp för företag och privatpersoner

Vi erbjuder städhjälp för företag och privatpersoner. Målet i samtliga fall är ju att lämna stället rent och trivsamt, och då spelar det ingen roll för oss vad utrymmet används till. Vi anpassar oss efter omständigheterna.

Vad kostar städhjälp?

Vad kostar städhjälp frågar många sig. Det beror helt på omfattningen. Om vi bara ska rengöra golv och badrum går det snabbt, medan mer omfattande städning tar längre tid. Be oss om en offert så blir du nog glatt överraskad!

Anlita städhjälp i Stockholm

Att anlita städhjälp i Stockholm innebär inte bara veckostädning. Vi utför också fönsterputs, hemstädning, storstädning, flyttstädning, byggstädning, kontorsstädning, trappstädning och hotellstädning. Sätt oss gärna på prov.

All vår personal utbildas ständigt och vi innehar kollektivavtal och är försäkrade

All vår personal utbildas ständigt, så vi har alltid koll på de senaste teknikerna och föreskrifterna. Dessutom har vår personal kollektivavtal och är försäkrade för alla händelser.

Söker du städhjälp i Stockholm?

Om du bor någonstans i Stockholm och söker städhjälp gör du klokt i att kontakta oss. Vare sig du bor i Huddinge, Enskede, Hägersten, Östermalm, Kungsholmen, Solna, Södermalm, Nacka, Årsta, Älvsjö, Farsta & Bandhagen.

Hör av dig