Byggstädning Stockholm

Byggstädning Stockholm behövs varje gång det byggs om i bostaden. Vi har alla hört talas om byggdamm, och har man en gång upplevt det vet man hur viktigt det är med riktigt grundlig städning. Det är sällan värt att försöka sköta det själv, eftersom det krävs ordentlig utrustning och en hel del tid för att resultatet ska bli lyckat.

Vi har sysslat med byggstäd och industristäd i över 30 år och vet hur det ska göras på bästa sätt. Våra anställda har möjlighet till heltidsanställning med kollektivavtal, bra lön och vidareutbildning. Därför stannar de länge hos oss och har alltså riktigt lång erfarenhet av alla aspekter av städning. Våra kunder uppskattar deras kunskap och brukar vara riktigt nöjda med vår byggstädning.

Hör av dig

Terrängvägen 14, 129 48 Hägersten

Epost: kontakt@tommyshushallsnara.se

08-646 02 15

Därför ska du välja Tommys Hushållsnära

Varför ska du då använda dig av just Tommys Hushållsnära Tjänster. Här är åtminstone tre orsaker:

Trygghet
Våra anställda har riktigt bra villkor och stannar därför kvar länge och samlar på sig erfarenhet. Du är helt enkelt i trygga händer hos dem.
30 års erfarenhet
Vi är ett familjedrivet företag som har mer än 30 års erfarenhet av städning i alla former.
Personlig kontakt
Vi tror på personlig kontakt och diskuterar gärna uppdraget i detalj med dig. Hör av dig bara så ska vi nog komma fram till något som känns bra.

Professionell byggstädning i Stockholm

Vi utför professionell byggstädning i Stockholm. Det betyder att vi kommer och gör en riktigt grundlig städning efter att byggarbetet är klart men innan det är dags att flytta in. Alla ytor rengörs så att det besvärliga byggdammet inte har någonstans att gömma sig längre.

Nöjd kund-garanti

För att verkligen kunna övertyga dig om att det är värt att anlita oss erbjuder vi en nöjd kund-garanti för vår byggstädning Stockholm. Är du inte nöjd med någon aspekt av byggstädningen är det bara att säga till så fixar vi det.

Vanliga frågor om byggstädning i Stockholm

Vad ingår i byggstädning?

Det kommer vi överens om tillsammans. Den grundläggande principen är att rengöra bostaden så grundligt att det är som om inget byggande ens har ägt rum där. Byggdammet ska bort!

Vad kostar byggstädning?

Vi diskuterar oss fram till byggstädning pris tillsammans. 

Vi byggstädar kommersiellt och privat

Att svara på flyttstädning vad ingår är inte helt enkelt. Det beror helt enkelt på vad vi kommer överens om. Det finns standardlistor att utgå ifrån, men i slutändan är det era behov som avgör. Alla ytor ska bli rena förstås, men sedan kan vi lägga till och ta bort arbetsmoment enligt önskemål.

Pris – Vad kostar byggstädning?

För att få en uppfattning om byggstädning pris behöver man först bestämma vad som ska göras. Priset beror alltså på antal kvadratmeter, bostadens utförande och flera andra faktorer. Kontakta oss för gratis offert!

Vad ingår i byggstädning?

Tillsammans kommer vi överens om vad som ingår i ert byggstäd, men detta är ganska vanligt:

  • Grovstädning, vi städar efter överenskommelse
  • Slutstädning, då alla ytor rengörs grundligt
  • Finstädning, vilket är som en vanlig städning men riktigt heltäckande

Rut avdrag för byggstädning

Precis som annan städning i hemmet kan man få RUT-avdrag för byggstädning Stockholm. Vi sköter pappersarbetet.

Hör av dig till oss när du behöver byggstädning i Stockholm

När du är i behov av byggstädning Stockholm är det fritt fram att höra av sig! Vi städar överallt i Stockholm.

Hör av dig