Söker du städjobb i Stockholm? Vi har flertalet lediga tjänster i området

Städare behövs alltid, och det finns garanterat jobb om man är duktig på det. Söker du städjobb i Stockholm? Vi har lediga jobb i Stockholm med omnejd. Vi är ett familjeföretag som tar städning på stort allvar, och därför prioriterar vi att behandla våra anställda väl.

Hos oss får du bra anställningsvillkor och givetvis kollektivavtal med schysst lön.

Kontakta oss gärna för en kravlös diskussion om arbetsmöjligheter hos oss. Vi utbildar våra anställda regelbundet, vilket ger möjlighet till utveckling på jobbet.

Hör av dig

Terrängvägen 14, 129 48 Hägersten

Epost: kontakt@tommyshushallsnara.se

08-646 02 15

Därför ska du jobba hos oss

Låt oss ge åtminstone tre goda orsaker till att jobba hos oss:

Kollektivavtal
Vi erbjuder bra anställningsvillkor med kollektivavtal åt de som vill. Vi behandlar våra anställda rättvist.
Karriärmöjligheter
Vi erbjuder interna karriärmöjligheter för den som har sådana ambitioner.
Utbildningar
Utbildning är något självklart för oss. Alla våra anställda ska känna att de lär sig nya saker med jämna mellanrum.

Hur är det att arbeta som städare hos oss?

Städare hos oss stannar ofta länge. Det beror på att vi ger alla anställda bra villkor och behandlar dem väl. De säger att de trivs med arbetet och mår bra. Alla försäkringar är givetvis på plats så alla kan känna sig trygga.

Nöjd kund-garanti

Vi ger alla kunder nöjd kund-garanti. Det ställer vissa krav på en städerska hos oss, men å andra sidan betyder det också att våra anställda kan känna sig stolta över sitt arbete och alltid sträva mot ett bra resultat.

Vanliga frågor om städare i Stockholm

Är det tungt att arbeta som städerska?

Städare använder sin kropp i arbetet, så visst kan det bli tungt ibland. Men gör man det rätt behöver det inte slita mer på kroppen än andra jobb. Vi utbildar alla anställda i lämpliga arbetstekniker och annat de behöver kunna för att må bra på jobbet.

Hur hög är lönen?

Städare som är anställda hos oss får lön enligt kollektivavtal. Dessutom erbjuder vi alltid bra anställningsvillkor och andra förmåner.

En omväxlande arbetsplats

En av orsakerna till att många trivs med att jobba som städare är att det är en omväxlande arbetsplats med människor i centrum. Varje dag kan man göra människor glada genom att ge dem en ren hem- eller arbetsmiljö.

Fördelar för dig som jobbar hos oss

Det finns flera fördelar med att jobba hos oss. Kollektivavtal, utbildningar och bra anställningsvillkor är bara några av dem.

Hur är det att jobba med städtjänster?

Många frågar sig hur det är att jobba med städtjänster. Vi är ett familjeföretag som har varit i branschen i över 30 år, så åtminstone vi tycker det är ett riktigt bra jobb. Våra mångåriga anställda håller med.

Vi kommer göra allt för att du ska trivas hos oss

Vi kommer göra allt för att du ska trivas hos oss. Om du har intresse för det erbjuder vi också goda karriärmöjligheter.

Vi söker städare, lokalvårdare och fönsterputsare i Stockholm

Vi har alltid lediga jobb för bland annat städare, fönsterputsare och lokalvårdare i Stockholm med omnejd. 

Hör av dig