Trappstädning Stockholm

Trappstädning Stockholm behövs, det märker de flesta som besöker bostadshus i Stockholm. Trappstädning är det som avgör om huset känns välkomnande eller gammalt och nedgånget. Man kan måla om och reparera väggarna hur mycket man vill, men är trappan smutsig är allt annat bortkastat.

Vi sköter trappstädning bostadsrättsförening och i flera andra sammanhang. Det innebär att våra städare kommer och städar trappan med avtalad frekvens så att trapphuset alltid ser inbjudande ut. Ring oss gärna för att diskutera era behov. Vi har städat trappor i över 30 år och ger gärna referenser.

Hör av dig

Terrängvägen 14, 129 48 Hägersten

Epost: kontakt@tommyshushallsnara.se

08-646 02 15

Välj vår trappstädning

Här är tre orsaker till att välja vår trappstädning:

Lång erfarenhet
Vi är ett familjeägt företag med 30 års erfarenhet, och ägarna är fortfarande aktiva i verksamheten.
Utbildade
Våra städare är välutbildade och har lång erfarenhet. Det beror på att vi verkligen satsar på vår personal.
Lojala
Vi är flexibla och tror på dialog. På så vis bygger vi upp långsiktiga kundförhållanden.

Trappstädning i bostadsrättsförening

Vi ordnar trappstädning till er bostadsrättsförening. Genom att hålla våra löften och alltid göra ett bra jobb har vi nöjet att ha många återkommande trappstädning brf uppdrag. Kontakta oss redan i dag om ni går i tankarna att beställa trappstädning bostadsrättsförening.

Nöjd kund-garanti

Även om vi har en lång historia av trappstädning Stockholm och många nöjda kunder vill vi ändå erbjuda något extra: en nöjd kund-garanti. Det innebär att vi lyssnar och åtgärdar om ni hittar något i vårt arbete ni inte är nöjda med.

Vanliga frågor om trappstädning i Stockholm

Vad är trappstädning?

Trappstädning Stockholm innebär helt enkelt att trapphuset städas. Det kräver speciell utrustning och specifika tekniker för att göra riktigt bra, och vi har koll på bägge sakerna.

Hurudana trappor städar ni?

Trapporna kan vara av vilket material som helst, de går ändå att städa professionellt. Våra städare har många års erfarenhet och har sett det mesta.

Vad kostar trappstädning?

Trappstädning pris kan inte bestämmas utan att man ser till det specifika fallet. Vi ger gärna en gratis offert om ni kontaktar oss och beskriver ert behov.

Trappstädning – Vad ingår?

I en trappstädning ingår bland annat:

  • Grundlig rengöring av trappstegen.
  • Putsning av ledstången.
  • Rengöring av entrédörren och golv i trapphuset.
  • Dammsugning av mattor.
  • Och mycket mer, enligt just era behov.

Teckna städavtal för trappstäd

Det bästa sättet att ordna trappstädning Stockholm är att teckna städavtal för trappstäd. Då kommer vi regelbundet och städar trappan åt er, och ni behöver inte fundera mer på den saken.

Vi har lång erfarenhet av trappstädning i Stockholmsregionen

Vi har städat sedan 1987 och vet vad stockholmarna förväntar sig. Därför kan vi tryggt påstå att ni är i trygga händer om ni beställer trappstädning Stockholm från oss.

Vi utför även trappstädning åt företag och brf:er

Oberoende om ni är en bostadsrättsförening eller ett företag så städar vi lika gärna era trappor åt er. Det är bara att kontakta oss så kommer vi överens om ett städavtal som passar er.

Bra upplägg för trappstäd

Ett bra upplägg för trappstäd är att ha återkommande lättare städning en gång i veckan och en grundligare städning en gång i månaden. Men det beror helt på vad era behov är och hurudana krav ni ställer.

Trappstädning pris – Vad kostar det?

Trappstädning pris måste bestämmas från fall till fall. Vi har lång erfarenhet av trappstädning Stockholm, så om ni ringer oss och beskriver ert behov ska vi nog rätt snabbt kunna komma med en offert.

Boka trappstädning till din bostadsrättsförening i Stockholm

Oberoende var i Stockholm ni har fastighet kan ni boka trappstädning hos oss. 

Hör av dig