Hemstädning Älvsjö

Hemstädning i Älvsjö är väldigt populärt i dag. De flesta känner  att man inte längre har tid att städa så mycket som behövs. Dessutom finns ju RUT-avdraget, som gör det betydligt billigare att köpa hemstäd.

Vi har gjort det rent hemma hos helt vanliga familjer i över 30 år. Vi är  familjeföretag och utför städuppdrag i hela Älvsjö. Våra kunder säger att vi gör ett bra jobb och de rekommenderar oss gärna till sina vänner. Så om du funderar på att köpa hemstädning Älvsjö gör du klokt i att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om hur vi arbetar.

Hör av dig

Terrängvägen 14, 129 48 Hägersten

Epost: kontakt@tommyshushallsnara.se

08-646 02 15

Därför ska du välja vårt hemstäd?

Att släppa in främmande människor i ens hem kan kännas obekvämt. Därför betonar vi gärna vår långa erfarenhet av hemstäd. Dessutom har vi alla certifieringar som behövs och vi har tydliga rutiner för nyckelhantering och andra säkerhetsfrågor. Dessutom har våra städare lång erfarenhet och vi gör vårt bästa för att du ska få samma städare varje gång.

Trygghet
Våra anställda har riktigt bra villkor och stannar därför kvar länge och samlar på sig erfarenhet. Du är helt enkelt i trygga händer hos dem.
30 års erfarenhet
Vi är ett familjedrivet företag som har mer än 30 års erfarenhet av städning i alla former.
Personlig kontakt
Vi tror på personlig kontakt och diskuterar gärna uppdraget i detalj med dig. Hör av dig bara så ska vi nog komma fram till något som känns bra.

Boka hemstäd

Boka hemstäd gör du enklast genom att skicka oss ett mejl eller slå oss en signal. Vi kommer då överens om en tid då vi besöker dig och går igenom dina behov samt tittar på bostaden. Baserat på det rekommenderar vi hur många timmars städning som behövs med regelbunden basis för att bostaden ska vara i toppskick.

Nöjd kund-garanti

Har du negativa erfarenheter av hemstädning? Då ska du veta att om er städare  inte gör sitt jobb på ett tillfredsställande sätt lämnar vi alltid nöjd kund-garanti. Det innebär helt enkelt att vi alltid åtgärdar saken om du inte är nöjd med städningen. 

Vanliga frågor om hemstädning i Älvsjö

Vad är hemstädning?

Hemstädning är precis vad det låter som: städning av hemmet. Många har inte tid att hålla sina hem så rena som de skulle vilja, och därför anlitar de städare som kommer en gång var eller varannan vecka.

Hur fungerar hemstädning?

Det vanligaste upplägget för hemstädning Älvsjö är att vi kommer överens om tid och frekvens, till exempel tre timmar varannan vecka. Vi får en nyckel till ert hem, och så kommer vår städare på avtalad tid och gör hemmet skinande rent.

Vad ingår i hemstädning?

Det beror på vad vi kommer överens om. En del vill bara att vi rengör golv, medan andra ber oss damma mattor, diska och en hel del annat.

Hur mycket kostar hemstädning?

Tack vare RUT-avdraget är hemstädning pris antagligen lägre än du tror. Låt oss träffas och diskutera vad ni behöver hjälp med, så ska vi nog kunna ge ett attraktivt erbjudande.

Vad kostar hemstädning?

Vad kostar hemstädning är det många som frågar oss. För att ge er ett pris behöver vi veta hur många kvm samt vilka tjänster ni vill ska ingå. Antalet våningar i bostaden, rumsindelning och liknande kan spela roll. Om ni behöver specialtjänster som vikning av tvätt, sopsortering och annat spelar det också in i tidsåtgången. Enklast är om du mailar eller ringer er så kan vi ofta ge åtminstone en uppskattning av priset.

Proffs på städhjälp i villor, lägenheter & radhus

När det gäller hemstädning Älvsjö är vi proffs på städhjälp i villor, lägenheter och radhus. Det vill säga alla former av privata bostäder. Bor ni i en husvagn kan vi antagligen också hjälpa er. För att beställa hushållstjänster är det bara att kontakta oss så kan vi hjälpa er med er städning hemma.

Vi hjälper dig hålla rent hemma

De flesta har i dag dåligt samvete för att de inte håller så rent och fint hemma som de skulle vilja. Det är helt onödigt. Avsätt en liten summa per månad för att köpa hemstäd så kommer vardagen att bli både renare och trevligare. Vi hjälper dig att hålla rent hemma.

Rut avdrag med hemstädning – Hur funkar det?

RUT-avdrag med hemstädning är hur enkelt som helst. Meddela oss bara att du vill göra RUT-avdrag så sköter vi allt det praktiska med Skatteverket. Du får avdrag ända tills du når upp till maxgränsen, sedan börjar du betala avdragsfritt pris. Men du hinner få rent hemma väldigt många gånger om innan det händer. För de flesta räcker RUT-avdraget hela året.

Med försäkrad personal kan du alltid känna dig trygg

Vår personal är erfaren och har ofta arbetat för oss i många år. Vår personal omfattas av kollektivavtal, schyssta villkor och erbjuds kontinuerlig utbildning med möjligheter till att avancera inom företaget. 

Du kan boka vår hemstäd över hela Stockholm

 Du kan boka vår hemstäd över hela Stockholm. Vi städar b.la. i Huddinge, Hägersten, Enskede, Kungsholmen, Solna, Södermalm, Nacka, Östermalm,
Årsta, Älvsjö, Farsta & Bandhagen.

Hör av dig