Hotellstädning Stockholm

Hotellstädning Stockholm är en av våra specialiteter. Vi förstår att städning av hotell kräver mer av personalen än vanliga städjobb.

På ett hotell måste städarna vara diskreta och planera städningen enligt en väldigt strikt tidtabell för att inte störa gästerna. Städa hotell kan vara en utmaning, men det är också något vi är riktigt bra på.

Kontakta oss gärna för att diskutera era behov. Vi besöker ert hotell och gör en noggrann kartläggning för att kunna ge er en seriös offert.

Hör av dig

Terrängvägen 14, 129 48 Hägersten

Epost: kontakt@tommyshushallsnara.se

08-646 02 15

Därför ska du välja Tommys Hushållsnära

Vi kan räkna upp flera faktorer som gör oss till ett bra val för hotellstädning.

Lång erfarenhet
Vi är ett familjeföretag med över 30 år i branschen.
Personlig kontakt
Vi tror på personlig kontakt. Om ni anlitar oss ska ni alltid ha någon ni känner att kontakta.
Kollektivavtal
Vår personal har kollektivavtal och erbjuds alltid heltidstjänst med bra lön

Skräddarsydd hotellstädning

Hotellstädning Stockholm kan varierna väldigt mycket från fall till fall. Vi kan ta oss an uppdrag som sträcker sig från fullständigt städansvar för ett hotell till att bara göra periodvisa insatser, till exempel under högsäsong. Det blir en skräddarsydd hotellstädning enligt era behov.

Nöjd kund-garanti

För att inte bara lova saker på gamla meriter erbjuder vi alltid en nöjd kund-garanti. Det gör att ni känna er helt trygga med att anlita oss.

Vanliga frågor om hotellstädning i Stockholm

Vad ingår i hotellstädning?

Hotellstädning Stockholm innehåller precis vad vi kommer överens om att ska ingå. Vi kan städa hos er varje dag eller en gång i månaden, allt eller bara vissa rum.

Varför köpa in städning av hotell?

Ni kanske har egna städare och vet inte varför ni skulle behöva köpa in städning. Men kanske de inte räcker till under högsäsong, eller kanske de behöver hjälp med vissa arbetsmoment. Att köpa in hotellstädning ger flexibilitet.

Utbildade städare på plats

Att ha utbildade städare på plats ger hotellverksamheten trygghet. Då vet ni att städningen sköts som den ska, både för att våra städare har utbildning och erfarenhet, men också tack vare vår nöjd kund-garanti.

Tömmer och rengör

Den kanske viktigaste delen av hotellstädning är att tömma och rengöra hotellrummen när gästerna inte är där. Det kräver planering och flexibilitet, och det är våra städare vana med.

Lång erfarenhet och goda referenser från hotellstäd

Vi har lång erfarenhet och goda referenser från hotellstäd. Kontakta oss gärna så kan vi dela med oss av det vi har gjort. Hotellstädning Stockholm ska inte behöva vara ett bekymmer för er verksamhet. Vi hjälper gärna till.

En helhetslösning med skräddarsydd städ efter era behov

Städning av hotell kräver ett öga för både detaljer och helheter. Vi skräddarsyr hotellstädning Stockholm efter era behov, just för att få till den balansen. Vi visar gärna upp referenser för att visa vad vi har gjort tidigare.

Strävar efter samma städare varje gång i Stockholm

För att inköpt hotellstädning ska fungera behöver personalen bli som en del av verksamheten. Därför strävar vi efter att alltid ha samma städare på ert hotell.

Har du ett hotell i Stockholm?

Behovet av hotellstädning Stockholm finns överallt i huvudstaden. Vi jobbar över hela Stockholm. Hör av er till oss för beställning och offert. 

Hör av dig